ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ - ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ

   Ουδείς ευθύνεται δια την καταγωγή του. Επομένως αντίκειται στην λογική να κατηγορείς κάποιον ή να τον ειρωνεύεσαι, επειδή ανήκει σε άλλη φυλή. Τούτο επιπλέον είναι ανήθικο, ανάγωγο και οπωσδήποτε απαράδεκτο.
   Ρατσισμός σημαίνει την διατήρηση των φυλών δια της ανεξαρτήτου βιολογικής αναπτύξεως. Ρατσισμός δεν σημαίνει να κατηγορείς ή να ειρωνεύεσαι τον αλλόφυλο συνάνθρωπό σου. Μολαταύτα και παρά την αλήθεια οι αντιρατσιστές σκοπίμως δίνουν διαφορετικό περιεχόμενο στο ρατσισμό, εκείνο, δηλαδή, που εξυπηρετεί την προπαγάνδα τους.
   Πράγματι, είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει με τους αντιρατσιστές, οι οποίοι μας λένε τι εννοούμε! Έγιναν αποκλειστικοί ερηνευτές των απόψεών μας, στις οποίες δίνουν το νόημα που εκείνοι θέλουν, ενώ ταυτοχρόνως σου αρνούνται οποιονδήποτε διάλογο. (...)

   Ο πολιτισμός πρέπει να τονισθεί ως συλλογικό προϊόν είναι υπερατομικός, αφού επιζεί των ατόμων. Άλλοτε ανέρχεται και άλλοτε κατέρχεται αναλόγως προς την εξέλιξη της φυλής, εκ της οποίας προέρχεται.
   Εδώ οι Έλληνες αποτελούν μοναδικό, πρωτοφανές υπόδειγμα ανωτέρας φυλής, διότι όχι μόνο ανεδείξαμεν ως πρωτοδημιουργοί τον ανθρώπινο πολιτισμό, αλλά προσφέραμε στην ανθρωπότητα πλήθος ιδιαιτέρων περιλάμπρων πολιτισμών, οι οποίοι αντιστοιχούν προς αυτοκρατορίαν ή κοσμοκρατορίαν. Δια να μην ανατρέξω σε προκατακλυσμιαίες περιόδους περιορίζομαι να αναφέρω τον Μινωικό, τον Μυκηναϊκό, τον Κλασσικό, τον Ελληνιστικό και τέλος τον Βυζαντινό πολιτισμό.
Τέτοια εκθαμβωτικά πολιτιστικά και δυναμικά κατορθώματα δεν έχουν να επιδείξουν άλλοι λαοί. Ουδείς άλλος λαός.

   Οι υπερέχουσες φυλές δια να επιβιώσουν και να διατηρούν και να αυξάνουν το πολιτιστικό τους επίπεδο χρειάζεται να προσέχουν τη βιολογική τους σύσταση. Δηλαδή να αποφεύγουν τις επιμειξίες, δια των οποίων ο φυλετικά κατώτερος παρασύρει προς τα κάτω τον φυλετικά ανώτερο.

Βιβλίο: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Ἀπὸ τὸ ψεῦδος στὴν ἀλήθειαν
Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Α. Πλεύρης
Εκδόσεις: ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σελίδες: 45 - 47
Συνεχίζεται...
Περί Φυλής Εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις